Χρειάζεστε συμβουλή?
Καλέστε: + 30 210 9957605

 

Συσκευές BRM laser: κατάλληλες για πληθώρα υλικών και αγορών.

Η BRM Lasers προσφέρει μια πληθώρα laser μηχανημάτων που είναι κατάλληλα για πολλούς τύπους υλικών και αγορών. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επιτύχει με τη βοήθεια των συνεργατών μας, να βελτιώσουμε  τις μηχανές μας. Αυτή η διαρκής εξέλιξη είναι πρωταρχική αρχή της εταιρίας μας.

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 4 διαφορετικές κατηγορίες μηχανών.  Ολες βασίζονται στην τεχνολογία laser αλλά η κάθε μία προορίζεται για διαφορετικό είδος χρήστη, από μικρές startup εταιρίες, μέχρι μεγάλες βιομηχανίες μεταλλουργίας ή εταιρίες υψηλής τεχνολογίας. Είμαστε βέβαιοι ότι διαθέτουμε την πλέον κατάλληλη μηχανή για κάθε είδους εφαρμογή και τύπο εταιρίας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή των διαφορετικών κατηγοριών των μηχανών που διαθέτουμε. Εάν έχετε κάποια ερώτηση ή ενδιαφέρεστε για κάποια επίδειξη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

BRM CO2 Lasers

Αυτή είναι η κύρια κατηγορία προϊόντων μας: Οι μηχανές BRM CO2 Laser για κοπή και χάραξη, με τραπέζι κλειστού τύπου. Αυτές οι ευέλικτες μηχανές κόβουν και χαράζουν πολλών ειδών υλικά με μεγάλη ακρίβεια σε μεγάλη ταχύτητα, συμπεριλαμβανομένου ακρυλικού, ξύλου και χαρτονιού. Είναι σχετικά μικρές σε διαστάσεις  και είναι διαθέσιμες σε διάφορες χωρητικότητες  και μεγέθη τραπεζιών, τα οποία καθορίζουν το μέγιστο πάχος κοπής και τη μέγιστη επιφάνεια εργασίας. Πολυ-λειτουργικές και ευέλικτες και με όλα τα αξεσουάρ στον στάνταρ εξοπλισμό, αυτές οι μηχανές ξεκινούν από  € 9.750 και πάνω (χωρίς ΦΠΑ, Μεταφορικά, εγκατάσταση και εκπαίδευση).

Περισσότερα για τις μηχανές BRM CO2.

brm 90130

BRM Portal lasers (ανοικτού τύπου)

Οι μηχανές μας  CO2 Portal lasers (ανοικοτύ τύπου) επίσης κόβουν και χαράζουν πολλών ειδών υλικά με μεγάλη λεπτομέρεια σε υψηλές ταχύτητες.  Διαφέρουν από τα μηχανήματα κλειστού τύπου (CO2 lasers) στο ότι έχουν ανοικτού τύπου κατασκευή για αυτό και είναι κατάλληλα για φύλλα υλικών μεγάλου μεγέθους. Είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικά μεγέθη.  Αυτές οι ανοικτού τύπου μηχανές αντιπροσωπεύουν την περίφημη ποιότητα της BRM με μία μεγάλη και ανοικτή επιφάνεια εργασίας. Μια πληθώρα δυνατοτήτων μπορεί να γίνει δική σας καθώ αυτές οι μηχανές είναι διαθέσιμες σε τιμές που ξεκινούν από € 19.500 (χωρίς ΦΠΑ, μεταφορικά, εγκατάσταση και εκπαίδευση)

Περισσότερα για τα BRM Portal Lasers

BRM 150300

BRM Metal lasers

Τα metal lasers προστέθηκαν πρόσφατα στα προϊόντα της BRM. Τα μηχανήματα αυτά προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες όπως και τα CO2 laser ή τα laser ανοικτού τύπου σε σχέση με την κοπή και χάραξη σε πληθώρα υλικών, έχοντας μια πηγή  λέηζερ CO2. Παρόλα αυτά, με την προσθήκη οξυγόνου και μιας ειδικής κεφαλής για το laser, αυτά τα μοντέλλα έχουν την επιπρόσθετη δυνατότητα να κόβουν χάλυβα πάχους έως 1,2 χιλιοστά. Αυτές οι μηχανές που διατίθενται είτε σε κατασκευή κλειστού τύπου είτε με ανοικτού τύπου τραπέζι, είναι διαθέσιμες από € 19.950 (χωρίς ΦΠΑ, μεταφορικά, εγκατάσταση και εκπαίδευση).

Περισσότερα για τα Metal lasers

BRM 90130-X

BRM Fiber lasers

Tα Fiber lasers της BRM διαφέρουν από τις υπόλοιπες τρεις κατηγορίες laser μηχανών στο ότι δεν χρησιμοποιούν πηγή διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Αυτή η διαφορετική τεχνολογία στοχεύει σε ένα τελείως διαφορετικό κοινό χρηστών. Είναι εξαιρετικά κατάλληλη για γρήγορη χάραξη εικόνων και γραμμάτων πάνω σε μέταλλα ή σε συνθετικά υλικά χωρίς την ανάγκη της χρήσης κάποιας μορφής προεργασίας ή προετοιμασίας της επιφάνειας. Η μηχανή έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής, μεγάλη αξιοπιστία και μικρή κατανάλωση ενέργειας αλλά διαθέτει μια μικρή επιφάνεια εργασίας. Είναι δηλαδή κατάλληλη για μικρά αντικείμενα. Αυτές οι ακριβείς και αποτελεσματικές Fiber laser μηχανές διατίθενται σε τρεις διαφορετικές ισχύς και ξεκινούν από € 17.950 (χωρίς ΦΠΑ, μεταφορικά, εγκατάσταση και εκπαίδευση).

Περισσότερα για τα Fiber lasers

fiberlaser-engraver-brmlasers-1

Τεχνική εξυπηρέτηση

Λειτουργούμε με μία ομάδα εκπαιδευμένων τεχνικών που συντηρούν και επισκευάζουν την laser μηχανή σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για την περίπτωση τεχνικών θεμάτων. Περισσότερα brmlasers-service-4317-vk

Συμβουλές

Χρειάζεστε τη συμβουλή ειδικού σχετικά με τη μηχανή laser που ταιριάζει στις ανάγκες της δουλειάς σας? Έχουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να σας μιλήσουμε για τις δυνατότητες. Περισσότερα brmlasers-advice

Αίθουσα επίδειξης

Στο χώρο επίδειξης της εταιρίας μας μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας τους διαφορετικούς τύπους μηχανών laser. Μπορούμε να σας κάνουμε επίδειξη των δυνατοτήτων των μηχανών μας. Περισσότερα brmlasers-showroom

Blog

αντιπροσώπευση Ελλάδα:
  
ZapaDel Ltd
   Πλουτάρχου 13    17456 Άλιμος    Tel. +30 210 9957605       www.zapadel.gr   
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr; NL812962990 B01