Χρειάζεστε συμβουλή?
Καλέστε: + 30 210 9957605

 

Συμπληρωματικά  προϊόντα για την Laser μηχανή σας.

Παρακάτω  μπορείτε να βρείτε μερικούς από τους βασικούς προμηθευτές  για  αξεσουάρ για τις μηχανές μας. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στο να βελτιωθεί η χρήση ή το αποτέλεσμα της κοπής ή της χάραξης που επιχειρείτε με την BRM μηχανή σας. Οντας αποκλειστικός διανομέας αυτών των προϊόντων  η BRM έχει δημιουργήσει δυνατές σχέσεις με τους παρακάτω προμηθευτές, γεγονώς που μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και γνώση των προϊόντων.

 

BOFA - Συστήματα φιλτραρίσματος  αέρα

laser brm lasers-BOFA-extractionΜπορείτε να  προμηθευτείτε  ένα σύστημα φιλτραρίσματος BOFA (www.bofa.co.uk) που είναι συμπληρωματικό της laser μηχανής σας. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα για εφαρμογές που εκλύουν αέρια και πτητικές οργανικές ενώσεις. Αυτά τα συστήματα φιλτραρίσματος χρησιμοποιούν φίλτρα ενεργού άνθρακα για να καθαρίσουν τον αέρα, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το laser σας σε ένα κλειστό χώρο.

Εχετε κάποια ερώτηση ή απλώς ενδιαφέρεστε? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε μαζί ποιό μοντέλο ταιριάζει στις ανάγκες της εφαρμογής σας!

 

Cermark/Thermark - Πάστα και σπρέϋ

laser brm lasers-cermark-thermark

Η BRM διαθέτει τα προϊόντα της Cermark/Thermark, σε μορφή πάστας ή σπρέϋ, που χρησιμοποιούνται για εφαρμογή με laser  σε μέταλλα και άλλα παρόμοια υλικά. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σαν προετοιμασία της επιφάνειας για να πετύχουμε καθαρή και ευκρινή χάραξη.

Τα δύο πιο σημαντικά προϊόντα είναι το Thermark LMM14 (170gr. spray) και το Cermark LMM6000 (340gr. spray). Και τα δύο δίνουν μαύρο αποτέλεσμα στο μέταλλο. Οι τιμές είναι  αντιστοίχως €75 και €95, (χωρίς ΦΠΑ).

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε καμία απορία για άλλα προϊόντα της  Thermark ή για τις απαραίτητες ρυθμίσεις με τη χρήση του σπρέϋ.

 

Adventis - Ακρυλικός τάπητας

adventis-Acrylic mat-brm lasersΓια να ελαχιστοποιήσουμε την αντανάκλαση της ακτίνας του laser στο τραπέζι εργασίας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ακρυλικά αποροφητικά ταπέτα που κατασκευάζει ο Γερμανός συνεργάτης μας Adventis. Το στάνταρ μέγεθος του φύλλου είναι 400x600, που σημαίνει ότι ταιριάζει ακριβώς στις μηχανές μας. Το κόστος είναι  €25 (χωρίς ΦΠΑ).

Επικοινωνείστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη.

Τεχνική εξυπηρέτηση

Λειτουργούμε με μία ομάδα εκπαιδευμένων τεχνικών που συντηρούν και επισκευάζουν την laser μηχανή σας. Είμαστε διαθέσιμοι 24/7 για την περίπτωση τεχνικών θεμάτων. Περισσότερα brmlasers-service-4317-vk

Συμβουλές

Χρειάζεστε τη συμβουλή ειδικού σχετικά με τη μηχανή laser που ταιριάζει στις ανάγκες της δουλειάς σας? Έχουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να σας μιλήσουμε για τις δυνατότητες. Περισσότερα brmlasers-advice

Αίθουσα επίδειξης

Στο χώρο επίδειξης της εταιρίας μας μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας τους διαφορετικούς τύπους μηχανών laser. Μπορούμε να σας κάνουμε επίδειξη των δυνατοτήτων των μηχανών μας. Περισσότερα brmlasers-showroom

Blog

αντιπροσώπευση Ελλάδα:
  
ZapaDel Ltd
   Πλουτάρχου 13    17456 Άλιμος    Tel. +30 210 9957605       www.zapadel.gr   
BRM LASERS BV
     Ambachtsstraat 43    7102 DW Winterswijk    Tel. +31 (0)544 350320    Fax: (0)544 350322       Handelsregister: 09141897    BTW nr; NL812962990 B01